La CUP Olot organitza una assemblea per captar voluntàries i voluntaris per la campanya del referèndum

El proper divendres 14 de juliol a les 19:00h de la tarda al Casal Cívic d'Olot (antics jutjats) la CUP Olot organitzarà una assemblea oberta amb la intenció de fer una crida a totes les persones que vulguin fer campanya per guanyar el referèndum d'autodeterminació del poble català.

A menys de tres mesos per la celebració del referèndum d'autodeterminació, aquest estiu no pot ser un estiu qualsevol, ha de ser l'últim estiu que Catalunya resta dins l'estructura de l'estat espanyol. Per això, des de la CUP Olot es fa una crida transversal, a totes aquelles persones d'Olot o de la comarca, estiguin organitzades o no, a assistir a l'assemblea del dia 14 per tal de sumar esforços per a la mobilització més important dels i les que volem guanyar la independència, perquè caldrà explicar a tothom perquè volem la independència, i perquè votarem si. El sí de la CUP és un sí a canviar-ho tot, és un sí a construir una república lliure de corruptes i de corrupció, és un sí a una república justa, democràtica, social, educativa, inclusiva, acollidora, anticapitalista i amiga de tots els pobles del món.

Si voleu participar a la campanya per guanyar la independència, només cal que passeu pel Casal Cívic d'Olot, als antics jutjats, el divendres 14 a les 19.00h.

Aquest estiu no pot ser un estiu qualsevol, ha de ser l'últim estiu que Catalunya resta dins l'estructura de l'estat espanyol.